DE LEKKERSTE EN GEZELLIGSTE ROLLENDE KEUKEN VAN NEDERLAND

Heerlijke gerechten uit Italië, Frankrijk, Spanje en Marokko

Welkom in onze rollende keuken met terras.

Nieuw in 2018 bij Casa Cuisina is de Casa Dilla.

Casa Cuisina is één van de lekkerste én gezelligste rollende keukens van Nederland. Frank en Arie brengen fraaie gerechten in een Mediterrane sfeer. Als je ons ontmoet, waan je je weer even in dat leuke restaurantje op die fijne vakantie. Daar waar de tijd stil staat en je van elkaar geniet, van het leven en van lekker eten. Dat is wat Casa Cuisina je laat ervaren. Op festivals, maar ook op feesten en bij je thuis.

 

Casa Cuisina is een rollende keuken met blauwe luiken, een zonnige gevel en een rieten luifel. Op ons Franse terras ben je weer even op vakantie, genietend van een wisselende kaart van lekker festival eten tot fraaie amuses. Net wat de gelegenheid vraagt.

 

In 2018 bieden we een nieuw gerecht; de Casa Dilla. Dat is een combinatie van een Tortilla, Quesadilla, Flammkuchen en Tarte Flambée. Een heerlijke tortilla met crème fraiche en diverse vullingen, dichtgevouwen als een envelop en kort geroosterd op de bakplaat. Hierdoor is de Casa Dilla krokant van buiten, romig van binnen en heerlijk gevuld. Bijvoorbeeld met ui en gerookt spek of juist met champignons en truffel-pecorino. Meerdere variaties zullen we aanbieden.

 

Naast de Casa Dilla kunnen we een kaart op maat maken. Onze gerechten komen van rond de Middellandse Zee, zoals Italiaanse antipasta, Franse amuses, Spaanse tapas en Marokkaanse merquez. Die kunnen we aanbieden in de vorm van een proeverij met kleine hapjes, zoals diverse bruschetta’s, spiesjes en kleine broodjes. Verse producten die met passie bereid worden tot originele gerechten die we à la carte serveren tegen vriendelijke prijzen.