DE LEKKERSTE EN GEZELLIGSTE ROLLENDE KEUKEN VAN NEDERLAND

Heerlijke gerechten uit Italië, Frankrijk, Spanje en Marokko

Meer informatie

Hopelijk gaan we elkaar ontmoeten op food festivals en andere evenementen. Voor meer informatie, kan je ons volgen op Facebook of mail naar ajevers@upcmail.nl

Maar het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen om jouw feest, happening of andere bijzondere gelegenheid een onvergetelijke, smaakvolle en sfeerverhogende bijdrage te geven. Wij brengen geen bakken eten, maar komen wij met ons rijdend restaurantje een mediterrane belevenis brengen!

Onze Mediterrane proeverij van kleine gerechten is een originele aanvulling op elk feest en festival

En wie zijn wij? Wij zijn Frank & Arie. Levensgenieters uit Apeldoorn met passie voor lekker eten en lekker drinken.

Je kan ons bereiken via Facebook of 06 29 39 22 36 / 06 15 09 22 97

 

KvK 64148556

Wij gaan voor gezelligheid en kwaliteit en niet voor maximale omzet en winst. Daarom houden we het kleinschalig en organiseren Casa Cuisina alleen in de zomermaanden een paar keer per maand. Bij reserveringen vragen we een aanbetaling van 50%. Bij annuleren tot één maand voor aanvang wordt deze volledig terugbetaald. Daarna vervalt deze aanbetaling, tenzij we last-minute nog een alternatief kunnen organiseren. Bij annuleren binnen 3 dagen voor aanvang zijn we genoodzaakt om het hele bedrag in rekening te brengen, tenzij we (een deel van) de inkoop nog kunnen terugdraaien. Dit ter compensatie van verlies en inkomstenderving. 

Met dank aan Garage Gerritsen, Arnhemseweg, Apeldoorn voor het beschikbaar stellen van restauratieruimte en stalling